Peter Hagenaars
Tilleke Hagenaars-Wevers

Welkom op de website van Peter Hagenaars Photography, in 1994 begonnen als eenmanzaak onder de naam Peter Hagenaars Fotoproductions. Inmiddels zijn we een vennootschap onder firma met als vennoten Peter Hagenaars (fotograaf) en Tilleke Hagenaars - Wevers (operationeel manager).

Kwaliteit staat voorop in ons vak. Dit is dan ook terug te zien in het produkt dat wij afleveren: foto's die met veel passie en liefde voor de fotografie worden gemaakt. Blader voor een selectie van ons werk eens door onze portfolio.

We richten ons primair op de culinaire fotografie, daarnaast houden we ons bezig met journalistieke portretfotografie, reclamefotografie, modefotografie en zijn gespecialiseerd in agrarische fotografie. Maar ook voor een origineel kinder- of familieportret kunt u prima bij ons terecht. Daarnaast zijn wij zeer bedreven in fotobewerking. Opdrachtgevers kunnen komen uit binnen- en buitenland en bestaan uit onder meer vakbladen en tijdschriften, grafisch vormgevers, of particulieren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte nodigen wij u uit om contact met ons op nemen. Onder contact vindt u al onze gegevens.

 

 

Algemene voorwaarden
General Terms and Conditions